Aktivistens kokbok behöver din hjälp!

Vi söker de som är intresserade av att hjälpa till att utveckla och uppdatera sajten så att den kan bli den kunskapsbank för samhällsengagemang som så väl behövs.

Maila oss på kontakt@aktivistenskokbok.se

Lag & Rätt

Aktivistens lagbok – Juridisk handbok för politiska aktivister

Funderar du på att anordna en demonstration? Kanske har du åkt fast och vill veta vad som kommer att hända nu? Aktivistens Lagbok är en juridisk handbok för politiska aktivister. Handboken presenterar lagens ramar utifrån ett aktivistperspektiv och fungerar som uppslagsverk när du behöver få information om olika typer av politiska aktioner, handlingar och annat som kan få juridiska konsekvenser.

 

Snutkoll

Undrar du kanske vad som gäller under en kroppsvisitation, eller när polisen egentligen har rätt att avvisa, avlägsna eller omhänderta dig? Vill du hitta mer information gällande hur du anmäler polisen; eller vill du helt enkelt bara lära dig mer gällande dina egna rättigheter? På Snutkoll.se hittar du svar på allt detta, och mycket mer.

Senast uppdaterad 22 september 2022

Ge feedback på Lag & Rätt

Saknas det någon information, hittat något fel eller har du bara en allmän fundering på texten? Här kan du skicka in feedback.

Alla fält är obligatoriska *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen