Aktivistens kokbok behöver din hjälp!

Vi söker de som är intresserade av att hjälpa till att utveckla och uppdatera sajten så att den kan bli den kunskapsbank för samhällsengagemang som så väl behövs.

Maila oss på kontakt@aktivistenskokbok.se

Om kokboken

Aktivistens kokbok är en inspirationsbank för samhällsförändring. Målet är att möjliggöra ett bredare, starkare engagemang för att göra världen till en bättre plats. En plats där människors rättigheter, skyldigheter och möjligheter inte begränsas av socioekonomisk bakgrund, kön, könsidentitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsvariationer, sexuell orientering eller ålder.

Kokboken är till för dig som är nyfiken på aktivism, vill börja göra skillnad eller utveckla ditt befintliga engagemang. Grunden för all information som samlas här är tron på det ideella engagemanget och icke-våld som medel för att nå förändring, på riktigt.

Aktivism är en nödvändig del i alla former av politiska system – även demokrati. För att åstadkomma förändring behövs information och kunskap. Det ska vara enkelt att ta steget för alla som vill engagera sig. Aktivistens kokbok ska vara fri att använda, lättillgänglig och levande. Vårt mål är att underlätta för och inspirera till ökat samhällsengagemang. Tillsammans kan vi bidra till ett bättre samhälle.

Kokboken är resultatet av aktivister, organisationer och förlag som bidragit med sina kunskaper och erfarenheter. I denna anda är kokboken en levande kunskapsbas – där alla kan bidra med tips och information.

Aktivistens kokbok drivs helt ideellt och tar inte emot några bidrag från myndigheter eller partier.

Senast uppdaterad 22 september 2022

Ge feedback på Om kokboken

Saknas det någon information, hittat något fel eller har du bara en allmän fundering på texten? Här kan du skicka in feedback.

Alla fält är obligatoriska *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen