Aktivistens kokbok behöver din hjälp!

Vi söker de som är intresserade av att hjälpa till att utveckla och uppdatera sajten så att den kan bli den kunskapsbank för samhällsengagemang som så väl behövs.

Maila oss på kontakt@aktivistenskokbok.se

Merchandise

 

Medtryck

En helhetsleverantör av profil- och reklamprodukter med snygg och lättnavigerad hemsida. För både större eller mindre kampanjer: tygkassar, brodyrmärken, pins, dekaler, reflexer, flaggor, festivalband, kampanjknappar och gåvokort.

 

StickerApp

Beställ egna stickers, klistermärken, dekaler eller etiketter från 89kr. De kan vara konturskurna, fyrkantiga, rundade, på ark och kan levereras inom ett par dagar.

 

VistaPrint

Erbjuder specialdesignat marknadsföringsmaterial och tryckta produkter för varje budget, stil och tillfälle. Visitkort, pennor, affischer, t-shirts och all form av reklammaterial du kan tänka dig. Du kan välja att skapa ditt material själv från grunden genom att anpassa en mall eller ladda upp en befintlig design eller logga.

 

Senast uppdaterad 17 oktober 2018

Ge feedback på Merchandise

Saknas det någon information, hittat något fel eller har du bara en allmän fundering på texten? Här kan du skicka in feedback.

Alla fält är obligatoriska *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen